Barnas hotell

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

At Småtroll har høye forventninger til Hunderfossen vet vi. Med vår beliggenhet rett ved siden av Hunderfossen Familiepark og Barnas Gård er det naturlig at de forventer et eventyrlig opphold også på Hunderfossen Hotell & Resort! Derfor har vi lagt til rette til å møte disse forventningene med et opphold fylt av overraskelser, aktiviteter og eventyr!

Eget lekerom
Vi har et eget lekerom som alltid er populært med de små og mellomstore. Her kan de finne alt fra bøker til tegnesaker, fra Playstation til brettspill, harde leker og myke leker. Det burde være noe for alle her!

Brettspill og kortspill
I vår lobby finner familien også et utvalg med brettspill og aktiviteter som passer for familieaktiviteter. Hvorfor ikke bruke litt kveldstid i Simenstugu med å spille Monopol eller Ludo?

Natursti
Lyst på litt frisk luft? Hva med en familieutflukt på vår Natursti? Spør etter svarskjema på resepsjonen før dere går, så er det en premie for alle Trollunger etter dere har fullført Naturstien!

Stor utendørs lekeplass
Rett ved hotellet har vi en stor utendørs lekeplass. Her er også klatrestativ, sandkasse, sklier og mere.

TV & film
Joda, selv om det er ferie skjønner vi at mange gjerne vil få med seg Barne-TV på NRK Super eller se en film på storskjerm! Alle gjesterom og helårshytter flatskjermer med NRK Super (i tillegg til andre kanaler) og hver kveld i skoleferier viser vi både en barnefilm og en ungdomsfilm på storskjerm. Popkorn har vi også!

Mat og drikke
Uten mat og drikke, duger Eventyrhelten ikke… Med god, hjemmelaget mat som er full av næring og energi finner alle Trollungene noe som faller i smak! Med egne barnemenyer er valget stort, velsmakende og (ikke si det til dem) sunt!

Minigolf
Vår minigolf er veldig populær blant våre gjester og er en kjempefin familieaktivitet! Utfordrende for alle, inkludert far og mor! Her er det også gravemaskiner og motoriserte ATV’er tilgjengelig for de små!

Svanesjøen
Det ser ut som om våre Svanebåter aldri går av moten! Populær aktivitet lokalisert midt i vår resort!

Vi har mange rom og hyttekategorier å tilby her hos oss! Felles for de alle er at barn er velkommen! Og alle våre barneaktiviteter er tilgjengelig for alle våre gjester på Hunderfossen Hotell & Resort uavhengig av hvilken losjitype som er valgt! Hvis barnesenger (for de under 3-år) behøves så kan det bestilles fra vår resepsjon. Høystol er også tilgjengelig i våre restauranter. Hvis dere velger å bo på hytte eller i leilighet, så kan vi så klart organisere en høystol for dere der også! Barn opp til 3 år bor gratis, fra 3 til 12 år tilkommer opp til kr 250 per barn (avhengig av losjitype og sesong).

Standard
Disse hotellrommene er ca. 17 kvadratmeter store. Alle rommene vil være nyoppusset før sommeren 2014. I tillegg til soveplass for 2 voksne i dobbel eller enkelt senger (valgfritt) kan vi også tilby soveplass for 2 barn (opp til 10 år) i mange av disse hotellrommene!

Standard de luxe
Samme detaljer som våre standard rom, men disse rommene kan også tilby balkong.

Premium
Disse hotellrommene er ca. 23 kvadratmeter store. I likhet med våre standardrom vil også disse være nyoppusset før sommeren 2014. I tillegg til soveplass for 2 voksne i dobbel eller enkelt senger (valgfritt) kan vi også tilby soveplass for 2 barn (opp til 10 år i nedfellbare køyesenger samt der er også en sovesofa i disse hotellrommene.

Premium de luxe
Samme detaljer som våre Premium rom, men disse rommene kan også tilby balkong.

Familierom
Disse hotellrommene har 2 soverom. Et (hovedrommet) er ca. 17 kvadratmeter stort med soveplass for 2 voksne i dobbel eller enkelt senger (valgfritt). Det er også et til soverom, ca 10 kvadratmeter stort, med en familiekøyeseng (soveplass for opptil 3 voksne/barn).

Helårshytter
Alle våre helårs hytter og leiligheter kommer med en kjøkkenkrok og med dusj/wc. Mange har også en koselig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!

Leiligheter
Alle våre helårs hytter og leiligheter kommer med en kjøkkenkrok og med dusj/wc. Mange har også en koselig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!

Leiligheter de luxe
Noen ganger er det godt å kunne gi seg selv litt ekstra… Da er våre de luxe leiligheter et godt valg!

Sommerhytter
Litt ‘enklere’ standard, men fortsatt veldig populær blant våre faste gjester! Hytter uten innlagt vann, men med strøm og kjøkkenkrok. Hyttene varierer i størrelse. Alle har kort avstand til sanitærbygg og vann.

Camping
Bobil, campingvogn eller telt. Sanitærbygg tilbyr dusj og toaletter samt vaskefasiliteter for klær og annet. Egen butikk med de mest nødvendige tingene samt lekerom for barn og en utendørs lekeplass.


Kart over vår resort er tilgjengelig her!

X